Quantcast

Mut and the Alexa Toolbar :)

Makeuptalk.com - Makeup forums and reviews

Help Support Makeuptalk.com - Makeup forums and reviews:

Joined
Oct 22, 2003
Messages
22,667
Reaction score
441
Location
Huntington Beach, CA
Internet Explorer click here --> Alexa toolbar here


Firefox Users click here ---> A9 toolbar

Could we respectfully request that you install this toolbar here: Alexa toolbar here



What are the benefits of this toolbar for MuT? It logs page views into MuT's Alexa Rating. This is very implortant for the linkback, traffic, page ranking of MuT. In other words, it HELPS MuT tons and should ultimately bring more users!

Clilck here to read about the benefits of the Alexa Toolbar

Of course this is completely up to you though, but can you let me know if you install it?

 
Joined
May 19, 2005
Messages
2,206
Reaction score
1
I don't usually use Firefox, and I never use IE, but I downloaded it anyway. Every little bit helps I suppose, and I do use Firefox when I do the MuT reviews or update my notepad.

 
Joined
May 19, 2005
Messages
2,206
Reaction score
1
Originally Posted by Tony(admin) Suzu, what do you use? Opera? or Surfari? I use Opera. It was the first non-IE browser I tried, and now I can't figure out how to export my Opera bookmarks into another browser, so I kinda stuck with it. It really isn't a bad browser. I just wish I had the option to switch if I wanted to.
 
Joined
Oct 22, 2003
Messages
22,667
Reaction score
441
Location
Huntington Beach, CA
Originally Posted by suzukigrrl

I use Opera. It was the first non-IE browser I tried, and now I can't figure out how to export my Opera bookmarks into another browser, so I kinda stuck with it. It really isn't a bad browser. I just wish I had the option to switch if I wanted to.


OH yes, I remember now. Have you tried to contact an opera message board?
 
Joined
Jun 16, 2005
Messages
80
Reaction score
0
Originally Posted by Tony(admin) BUMP, please download and install this bar for MUT? Installed
Does it really help? Maybe I will enclose this link on wizaz and ask for install it too?
 
Joined
Mar 7, 2005
Messages
22,240
Reaction score
1
ugh, same problem as before! the link doesn't work, for some reason. i use IE and it says page cannot be displayed.

 

Latest posts

Top